Ønskelisten#Skagen-ur

Ønskelisten til jul er allerede skrevet og gaverne er, for mit vedkommende, købt. Men jeg synes alligevel jeg lige ville tilføje det her til listen, da jeg alligevel har fødselsdag relativ kort tid inde i det nye år. Har en forkærlighed for Skagen ure, da jeg elsker dansk design. Jeg har, som de fleste der kigger med her på ved, et herreur fra skagen, som jeg er såå glad for. Men jeg synes nu alligevel at det er tid til at udvide samlingen. Så da jeg så det her ur, som sågar er et dameur, var jeg solgt. Perfekt maskulint og feminint på samme tid.

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.