J.u.l.e.f.r.o.k.o.s.t

I fredags var det julefrokosttid for mit vedkommende. Ved ikke hvorfor jeg aldrig lærer det, men stod selvfølgelig som alle andre år, og undrede mig over at jeg ikke havde noget som helst at tage på. Damn you woman!
Jeg smuttede ud og kiggede på lidt kjoler, mest for at få inspiration, og faldt over denne her budget venlige udgave fra H&M. Da jeg ikke er typen der ønsker at vise hele godteposen frem (specielt ikke ved en julefrokost), synes jeg den her helt perfekt og meget classy. Den har den fineste bordeaux farve og den (“obligaoriske”) peplum effekt.Den var helt perfekt til sådan en dag, som naturligvis indeholdt de klassiske elementer: For meget fuldskab, en enkelt person som udelukkende kommer med dumme kommentarer på grund af fuldskab (typisk ham der sidder og disser chefen og samtlige medarbejdere), en alt for nærgående person (of course samme person som før),meget mad, bingo og en person som skal køre hjem. I år var denne person selvfølgelig mig. Damn, men når man alligevel er på painkillers, er det egentlig helt fint. Med en enkelt undtagelse…at havne i en mega snestorm, som resulterede i, at en stor del af natten blev brugt på at skovle bilen, der var kørt fast, fri – bilen, som selvfølgelig indeholdt en masse fulde mennesker. Resultatet blev en (ikke planlagt) overnatning uden skiftetøj eller noget som helst andet!

Nå men en helt almindelig julefroskost er (vel)overstået – tjek! 😉

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.