Roadtrip

Der er gået noget tid, siden I sidste gang hørte fra mig (dem der følger mig på instagram på “myconfessions”, vil dog se at jeg er svært så aktiv med uploade billeder ;)). Nå men grunden er, som for så mange andre, at den seneste tid har været proppet op med eksaminer og deadlines. Alt er heldigvis vel overstået. Yay! Så nu kan jeg slappe lidt mere af. Det blev fejret med et roadtrip til det jydske, hvor jeg som billedet viser, forelskede mig i et glas nutella. Shit – jeg må altså være noget af en sukkergris. Nå men udover det stod den også på varm kakao og hjemmebagte boller på en helt vildt hyggelig cafe, som jeg så selvfølgelig ikke kan huske navnet på. En af dagene fejrede fik jeg mig en mega god bøf (men i min verden, kan det heller ikke være andet når det er Hereford), for at fejre endnu en glædelig ting. Turen hjem gik med godt med Pepsi, damn hvor var jeg træt..hmm  men det blev også til en del alkohol. I wonder…kunne det mon være derfor trætheden meldte sig..hehe;)

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.