Siden sidst…

 
Har jeg knoklet med eksaminer og et efterslæb efter operationen….damn! Nå men jeg har da også fået shoppet lidt – for at dulme min dårlige samvittighed over at jeg presser mig selv så hårdt…flot. Nå men flot er min shopping da 😉 Seneste køb er America blusen fra Gine Tricot, som er fantastisk dejlig at have på, og en ting jeg har sukket længe efter at finde..

Derudover har jeg lavet armbånd, for at slippe lidt væk fra computeren og bøgerne. Skal altid lave noget praktisk arbejde, når jeg er presset med for mange boglige ting..

Nå men om meget kort tid er det hårde slid heldigvis overstået og jeg kan få mig en velfortjent ferie..virkelig noget jeg trænger til!

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.