Stilhed


Der er stilhed på bloggen lige for tiden. Mit hoved er begravet i de sidste opgaver og de sidste eksaminer. Damn hvor jeg bare glæder mig til det er overstået og mit hoved kan få fred. Apropos hoved, så er det ikke kommet sig helt efter operationen – endnu. Hvilket selvfølgelig gør det hele en anelse sværere, men jeg prøver at hænge i og glæder mig bare til at få velfortjent ferie sidst i november!

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.