Løgismose//chokolade craving

For noget tid siden, var jeg et smut inde i Løgismoses lækre butik inde i København. Har været der en del gange før og sukket over alle de lækre ting samt tømt pengepungen på en masse lækre ting. Den her gang kom vi hjem med to chokolade fondant. Jeg havde glædet mig rigtig meget til at smage drm men blev helt ærlig ret skuffet. Både over konsistensen som langt fra mindede om en chokolade fondant, men mere om varm chokolade sovs med mint – som jeg btw ikke har et særlig godt forhold til! Nå men det ændrer ikke min kærlighed til butikken og alle de andre lækre desserter de har. Det er virkelig et besøg værd.

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.