Frenchy


Jeg er endelig kommet hjem igen, efter operationen i går. Er godt nok mærket af det hele, så jeg fyldt godt op med smertestillende, hvilket jeg skal forblive med det næste stykke tid. Nå men nok om det, jeg ville egentlig bare lige vise jer, den lækre mad familien og jeg fik på Frenchy, dagen før operationen, for at fejre kærestens fødselsdag. Et pudsigt lille sted, der emmer af fransk stemning, hvilket også kan høres, da de hører fransk radio og mere eller mindre kun taler fransk og engelsk til husbehov. Men det er bestemt et sted vi besøger igen(snart), for maden var såå go’! Så det er helt sikkert et besøg værd.

Nå jeg vil putte mig under dynen og få lidt ro på smerterne (satser på at kæresten snart finder ud af at han bare ikke kan lade være med at hygge om mig, men det har sgu lidt lange udsigter).

( Btw: Hvorfor er drenge og piger så forskellige på det punkt?)

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.