Et øjebliks svaghed


De her basser er havnet hjemme hos mig efter længere tids overvejelse og indrømmelse af, at jeg godt kan se det smarte i dem. Da jeg første gang så Isabel Marant sneaks’ne var jeg næsten ved at kaste op over synet og kunne overhovedet ikke se hvorfor man ville have lyst til at købe dem. Jeg synes virkelig de er grimme, men må sgu indrømme at jeg godt kan se de fede i at man som pige kan have sneaks på (hvilket jeg jo virkelig elsker, og samtidig få noget højde på, så man ikke flader helt ud. However så synes jeg bare prisen er fuldstændig latterlig (men hey, jeg har jo heller ikke pengene til bare sådan lige at slynge dem ud på dem, så jeg har kigget mig om efter nogle alternativer. Har luret en del på dem der sælges i Jette Riis, men har bare ikke rigtig kunne tage mig sammen, men da jeg i dag faldt over de her i Moss Copenhagen, var jeg solgt – mest over hvor usansynlig behagelige de er at gå i..win!

Så i et øjebliks svaghed som nok skyldes en kombi af, at endnu en person jeg har kær, ligger alvorligt syg på hospitalet, at vores lejlighed lige er blevet solgt og at jeg stadig ligger syg (!), slog jeg til og købte skoene.

Btw, så kommer der mere nyt om projekt lejlighed senere, nu vil jeg bare smække en god film på og nyde mine sko!

Published by

2 thoughts on “Et øjebliks svaghed

  1. Har også selv lige skrevet et par linier om denne slags sko på bloggen 🙂 Er efterhånden også begyndt at blive glad for tanken om høje hæle indeni sneakers – smart! :)www.itsmypassions.dk

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.