Kansas//Termo

Vågnede i morges med den ondeste hovedpine – en af glæderne ved bihulebetændelse kan jeg godt sige!- men så til stor glæde at der lå en længe ventet pakke, på bordet. Yes! Faktisk er den ikke så længe ventet, men utålmodig har jeg i hvertfald været. Pakken indeholdt yet another termojakke – de der kender mig, ved at jeg er usandsynlig glad for min Mascot jakke fra Cykelbanditten, så der var ikke den store overraskelse over at jeg straks kastede min kærlighed på Kansas jakken fra Cover/Mads Nørgaard. Kansas jakken er en del tyndere end min blå fra Mascot, og sidder så også en del mere figursyet. Men det er bare fedt at de slet ikke minder om hinanden! Iih er bare så glad for termojakker, de er simpelhen så praktiske i DKs til tider (læs: ofte) lortevejr;)

Nå men nu vil jeg altså smutte ned under dynen igen i håb om at jeg snart bliver lidt mere frisk……

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.