En af de dage man helst vil glemme..

 
Mens jeg har ligget syg med bihulebetændelse, er der faktisk sket enormt mange ting og det kan godt nok føles som om det hele sker hen over hovedet på en. Der er sket rigtig mange gode ting, men der er desværre også sket det, at en der stod mig meget nær er død efter alvorlig sygdom. Og hvorfor skriver jeg så det her? Godt spørgsmål, men det har i hvert fald sat en del tanker i gang. Om kort tid flytter kæresten og jeg fra byen, til en større lejlighed lidt tættere på familien og som ligger tæt ved den kirke som vi i sidste uge var til begravelse i. Jeg måtte trodse smerterne, feberen og den uendelige træthed og i stedet fylde godt med smertestillende i mig, så jeg kunne klare dagen. Billedet er taget dagen før begravelsen hvor vi havde behov for at få klaret hovederne inden den frygtede dag. Mærkeligt lige pludselig at se den kirke man ellers har gået og beundret, i et helt andet lys, hvor jeg må være ærlig at sige at jeg forbandede den langt væk. Jeg ser godt nok frem til atter at kunne se den i et godt lys.
 
Men noget af det der slog mig aller mest ved dagen, var hvor fyldt med kærlighed, den egentlig var. Noget der var enormt rørende og smukt at opleve og helt sikkert det, der for alvor har sat noget tanker igang.
 
 
Jeg vil aldrig glemme dig….

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.