UnderCover??

Noget der virkelig kan gøre mig sur, er når magasiner lover noget, som de ikke kan holde. Denne gang har (mit ellers yndlings blad) Cover, virkelig ramt en første plads indenfor den slags dumheder. I juni nr. var der en lille rubrik der lovede, at hvis man købte det næste Cover (august nr.) og betalte med sit Mastercard, ville man få en pung fra Nuè med i købet. Tilbuddet galdt på Shell tanke og hos 7-Eleven. Fedt tænkte jeg, så jeg klippede rubrikken ud – just in case – og tog ned til den nærmeste Shell tank. Her havde de så bare aldrig hørt om tilbuddet…øh? Nå jeg tog derefter til en 7-Eleven, hvor ekspedienten så kunne fortælle mig, at de da havde hørt om tilbuddet, men kun havde fået to punge hjem, som selvfølgelig allerede var givet væk. Tænkte så, at det måtte være på tide at skrive til Cover. Har sendt dem to mails, men Cover må siges at være gået underCover i den her situation. God måde at håndtere det på. Helt ærlig?? Nå, i min iver efter bare at vide om der overhovedet var et sådan tilbud, tog jeg videre til flere tankstationer og 7-Elevens, som alle undrede sig over tilbuddet eller aldrig havde hørt om det. Jeg endte med at købe Cover bladet uden pungen, for så at se adskillige annoncer i bladet, der netop beskriver tilbuddet – altså et tilbud om at hvis man køber selvsamme blad med sit Mastercard, så får man pungen med….hvor er logikken i det??. Dog har Cover sat trumf på og skriver nu at det gælder fra d. 30.juli til 19. august eller så længe lager haves…okay what?? I dag har jeg så været på tank nr. 10 for at høre, og de kendte da godt tilbuddet, men de har bare ikke modtaget nogle punge fra Cover endnu. Helt ærligt?!

Så hvis noget fra Cover læser med, kan jeg hermed sige at jeg fuldstændig har mistet respekten for jeres blad, som jeg ellers har købt hver eneste “måned” af, siden bladet udkom. Hold da op hvor er jeg skuffet!

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.