Coloured jeans SS 12

En af tendenserne i foråret og sommeren, er farvede jeans. Men det er da godt nok nemmere sagt end gjort. Enhver kan jo smække et par kulørte bukser på, men det fede er, at kunne få det til at se pænt og dyrt ud. Lidt af en opgave, men i den her uge samler jeg lidt inspiration til hvordan jeg selv vil style det, så det ikke ligner en kampagne for en af de billigere kæder eller lignende. Så stay tuned og forbered dig på candy colours når solen titter lidt mere frem!
One of the big things this spring/summer, is coloured jeans. Not as simple as one might think. It’s damn hard to make it look stylish and expensive, so I’m gonna look for some inspiration and get back to you guys this week, to make it a little bit more easy to look fab in coloured jeans.

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.