AIAIAI tracks

Skrev for nyligt at jeg ønskede mig nogle nye headphones, enten fra AIAIAI eller Urbanears. Før vi tog til Malmø, fik jeg så de her tracks fra AIAIAI af kæresten, som også havde lagt mærke til hvor vild jeg var med dem. Er virkelig glad for dem og glæder mig til at få dem brugt sådan rigtig.

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.