Copenhagen Dining Week//Scarpetta

I går var kæresten og jeg ude med en af hans venner og dennes kæreste, og spise på Scarpetta i Rantzausgade. Vi havde booket billetter for noget tid siden, i anledning af Copenhagen Dining Week. Ingen af os havde været der før, så vi var meget spændte på at se om forventningerne blev indfriet. Vi startede med en tun carppacio med fennikel og bagte tomater. Jeg synes det var noget bland, men heldigvis opvejede de det, ved at give os en ekstra ret, som havde en del mere smag. Hovedretten var et stykke oksemørbrad, med noget rødvinsglaze, Ikke dumt! Men det var nok mest af alt desserten der tog kegler. Citrontærte med mascarponecreme, hvid chokolade og rålakrids (læg lige mærke til hvor godt jeg fik beskrevet den ret, i forhold til de andre;) ) Uhmmm, den var god!
Vi havde en super hyggelig, aften, til trods for at der var noget ventetid.
Last night my boyfriend and I went, with a couple of friends, to Scarpetta in Rantzausgade.We booked tickets to Copenhagen Dining Week a wile ago. None of us had been at the restaurant before, but we had high expectations. The starter, tuna carpaccio with fennel and baked tomatoes, was quite bland, but the maincourse, beef tenderloin with a redwine glaze, and the dessert, a lemonpie with italian mascarponecreme, white chokolate and licorice, was really good. All in all, a really good experience.

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.