Essie kup

I går landede den her kasse hjemme hos mig. Har aldrig købt så mange neglelakke på en gang, men gør det glædeligt igen. For lige nu har Billigvoks fået et parti hjem, med en stk. pris på 38 kr. Helt ærligt, det kan man da ikke lade være med at falde for. Så tippet er hermed givet videre til jer. Foruden enormt gode priser har de dag til dag levering, der rent faktisk er dag til dag. Virkelig godt firma. Og nu tænker du sikkert at jeg får penge for at sige det, men det gør jeg altså ikke, det er bare en hjemmeside jeg er blevet rigtig glad for at benytte gennem tiden. Så tjek det ud her .Du bliver helt sikkert ikke skuffet – kun fattigere;)

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.