M for onsdag

Bag Mulberry Postmans Lock Camera Bag
Den her skønne taske kom med mig hjem i dag efter såå lang tids sukken efter den. Kan simpelhen ikke huske hvor lang tid jeg har ønsket mig den. Og nu er den endelig min. Havde lidt behov for at finde min egen taske i stedet for “bare” at havne med en Alexa, som så mange andre gør, så da jeg så den her, vidste jeg bare at det skulle være den. Det er virkelig ikke noget jeg sådan bare lige gør, det at købe en ny taske, både fordi jeg er mega kræsen men også fordi jeg har så meget andet at bruge mine surt tjente penge på. Så det var så enormt dejligt at kunne gøre det i dag. Jeg ved at den bliver uundværlig for mig i fremtiden. Det er den allerede 😉

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.