Guchi Muchi Puchi og følge

“Just not a pretty face” ” Lovie Dovie” ” Guchi Muchi Puchi”

De her tre små dukkede op hjemme hos mig idag. Jeg bestilte dem på Billigvoks.dk, hvor de fra december har haft Essie neglelakke til enormt gode priser. Altså VIRKELIG gode priser. Derudover har de dag til dag levering og enormt god service. Havde egentlig ønsket mig “Angora cardi” og “Chinchilly” til jul, men fik dem desværre ikke og da jeg så endelig tænkte at jeg selv ville købe dem, var de udsolgt…øv med stort Ø. Nå’m jeg fulgte dem så lidt og tænkte at nu måtte det sku’ være tid at bestille nogle, selvom det ikke var førstevalgene, inden de blev udsolgt. Er virkelig glad for dem, selvom jeg stadig ønsker mig de andre;)

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.