RayBan

For en uge siden, fik jeg mine elskede RayBan briller tilbage fra min optiker. Og nu tænker du jo sikkert at det jo ikke er briller, men solbriller på billedet. Jep det har du ret i, for da jeg fik dem af min kæreste for godt tre år siden, var det briller. Men da jeg sidenhen har skiftet styrke, tænkte jeg at jeg godt kunne tænke mig dem som solbriller med styrke. Er virkelig glad for at jeg besluttede mig for det, for de er virkelig gode. Men for pokker hvor er det dyrt at have briller..øv!

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.