Diemme boots

Har virkelig forelsket mig i de her støvler fra Diemme, er de ikke bare flotte? Nå’m ligegyldig hvad du siger, er jeg bare helt vild med dem. Ville ønske de på magisk vis havnede hjemme i mit skab. Plejer ellers normalt ikke at falde for mørkeblå ting, ikke fordi jeg ikke kan lide farven, men det er bare ikke sket sådan rigtigt før i år. Er vild med kontrast sålerne og snørebåndene og så er støvlerne da bare så super lækre. ååh hvor ville jeg bare gerne have dem…

I really love these boots from Diemme. Normally I’m not really in to dark blue things, but I really adore these boots. Love the orange soles and the shoelaces. I wish they by magic would turn up at my home..

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.