Nelly shoes

Kom i tanke om at jeg vidst ikke har fået vist jer mine Nelly sko sådan rigtigt endnu. Er enormt glad for at jeg købte dem. Købte også stiletterne i str. 38, de sidder dog noget stramt, men med den pris går det nok – jeg kan jo altid få dem blokket ud. Er vild med at de er åbne i siden, det giver virkelig en god effekt. Slange støvlerne er faktisk enormt behagelige at have på, til trods for højden og et godt køb med tanke på snake-skin trenden der kommer her til efteråret/vinteren.

Love the shoes/boots I bought at Nelly.com. I really like the fact that the stilettos are cut open in one side – great detail. Also bought them in black a size smaller, they are however a bit to small. But for that prize I can afford it. The boots are really comfetable – love them! They’re so great with the hole snake-skin trend comming up.

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.