coinoffer fra Nelly

I min søgen efter nogle pæne stiletter fangede de her mig. De er fra Nelly og koster det der minder om et coinoffer, så jeg tænkte hvorfor ikke. Så har jeg da nogle indtil jeg evt. finder nogle andre og ellers kan det være at de lige er, helt som de skal være. Er enormt vild med at de er åbne i den ene side, hvilket jeg også har kigget efter – win!

Nå men jeg venter spændt på at få dem, de skulle med god vind være her i den her uge…

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.