Red Orangutangen

For nogle år siden, så jeg for første gang en udsendelse i tv’et om en dansk kvinde der har viet sit liv til at redde orangutangerne. Det gjorde enormt stort indtryk på mig, da orangutangen er et af mine yndlings dyr – et dyr som jeg synes er intet mindre end fantastisk. Dengang lovede jeg mig selv at jeg ville følge hende og når jeg fik råd støtte økonomisk. Så den opfordring vil jeg da give videre, da der altid er brug for penge til at hjælpe dem. Så gå ind på www.redorangutangen.dk og se hvordan du kan støtte, for hvordan kan man lade være når det er et faktum at de alle kan være udryddet om bare ti år pga vores materialisme.

I det mindste håber jeg at det kan give stof til eftertanke…

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.