Anmeldelse af China China

Da Downtown for nyligt havde et tilbud med den nyåbnede China China, hvor Cofoco har været med til at udvikle og designe konceptet, slog kæresten og jeg til i håb om at det var lidt mere raffineret kinamad end man ellers får andre steder. Vi ringede dertil for at bestille mad og kom også igennem, men blev sat til at vente i en evighed, hvilket resulterede i at kæreste selv tog derned for at bestille. Der var som minimun 35 minutters ventetid, hvilket kan gå hvis maden er god. Men må godt nok sige at der var nogle svipsere. For det første er det ikke super fedt at se at en ansat og, det der umiddelbart lignede hans gæst, sad og spiste der, når det er et takeaway sted uden siddepladser men med ventepladser, hvilket resulterede i at der hurtigt var mangel på pladser. Nå’m kæreste kommer langt og længe hjem med maden, men selvfølgelig mangler en af forretterne, så han er nødt til at tage derned endnu en gang.
Dommen fra mig er temmelig hård, da jeg simpelhen ikke synes det er godt nok med alle de ting plus at man ikke kan se hvad der er hvad af de saucer man har bestilt og heller ikke umiddelbart kan smage sig frem til det, da det hele er sådan lidt blegt i smagen og køddet ikke særlig lækkert da det er meget sejt og uden krydderier og både ligner og smager som noget man kunne få fra en typisk kinagrill. Jeg bestilte til desert, det der efter sigende skulle være en bananasplit, hvilket viste sig at være vanilleis, frossede bananstykker, der mest af alt smagte af bananessens blandet med noget der mest smagte af pulver chokolade og som ikke var særligt behageligt at spise…hmm ikke alt for godt. Et plus var dog at kærestes desert smagte rigtig godt (han bestilte sweet rolls), men portionen var så næsten heller ikke til at se..okay det var så et meget lille plus 😉
Kom igen China China!

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.