Kabekstrik og envelope clutch

To af de mange ting jeg købte da jeg i sidste uge var i Norge, er den her kabelstrik og kuverttasken. Efter jeg har ryddet ud i mit skab, fandt jeg ud af, at jeg manglede en del basisting til efteråret og vinteren, så det fik jeg ordnet i Norge. Så bare rolig, der er mange mange nye ting I får at se 😉

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.