Syre

I tirsdags havde jeg en lidt syret oplevelse. Kæreste og jeg havde været ude og spise mandag og havde selvfølgelig fået noget vin, så da jeg vågnede tirsdag morgen troede jeg at jeg havde haft den mærkeligste drøm som omhandlede et dowmtown tilbud, Peter fra Paradise og dét at han skulle have en samwichbar. Selvfølgelig fortalte jeg kæreste om min drøm og lagde ikke skjul på hvor latterlig den var. Jeg lurede bare lidt og kunne ikke lade være med at grine, da jeg fandt ud af at det var fordi jeg i min “brandert” havde tjekket downtown per refleks, hvor de rent faktisk havde et tilbud fra Ulvens (altså ham Peter) sanwichbar. Tænk at jeg virkelig kunne tro at det bare var en dårlig drøm – siger måske lidt om konceptet?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s