Prada VS. Modekungen

Inden jeg lagde mig med influenza i sidste uge, nåede jeg at bestille de her basser fra Modekungen. Har tænkt over det i meget meget lang tid, da de jo er temmelig omdiskuteret. Men jeg har har nok hele tiden vidst at jeg var temmelig ligeglad med det og jeg er rigtig glad for at jeg endte med at tage dem. Er normalt imod kopier, men har også det princip at hvis det ikke er den dybe tallerken der er opfundet, gør det ikke noget at kopiere det. Og så må jeg sige, at når vi bare taler om en “skumgummi” sål, så gider jeg simpelhen ikke betale så meget for det, som Prada kræver.

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.