Den perfekte earcuff

Earcuff from Moss Copenhagen
Endelig fandt jeg den rigtige earcuff til min smag og budget. Er vild med den diskrete stjerne i toppen og så er den så let i materialet at jeg glemmer at jeg har den på. Den er fra Moss Copenhagen, som er et af mine yndlings steder at kigge efter budgetkøb. Den fåes for øvrigt i forskellige udformninger og fåes også i guld.

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.