Cheap Monday jeans

Jeg har et eller andet med grå jeans og da jeg så langt om længe var inde hos Cheap Monday i dag, for at kigge på deres udsalg, fandt jeg de her par. Umiddelbart ligner de måske hinanden, men det ene par har “stumpe” ben og det andet, helt almindelige. Er allerede super glad for dem, glæder mig til at få dem brugt.

Et andet sted der er værd at tage ind og kigge på udsalg, er Adidas, hvor mere eller mindre hele butikken er på udsalg. Også der må jeg sige, at jeg har en lille svaghed, men man skal jo stoppe et eller andet sted…

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.