Sticks/Tivoli

Inde i Tivoli er der åbnet et sted der hedder Woodhouse. Stedet er i to etager, den nederste er mest en bar, men hvor man også kan få en sanwich og noget kage mens den øverste er mere et spisested. Inde i Woodhouse, på den nederste etage, ligger der endnu et sted der hedder Sticks. Her laver de de skønneste sticks med frisk frugt, marzipan, nougat, marshmellows osv. overtrukket med chokolade og toppet med nøddestykker eller hvad man nu lyster. De er virkelig gode og er helt sikkert et besøg værd, for oven i lækkerheden er de jo heldigvis ikke så usunde som mange af de andre ting Tivoli byder på…prøv det:)

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.