CYKELBANDITTEN

Med inspiration fra min egen cykel, som I snart får at se, synes jeg lige jeg ville skrive en lille hyldest til fixie cykler..et concept jeg er helt vild med. Elsker ideen om at en helt almindelig cykel kan ende med at blive den fedeste cykel man nogensinde har set, ved brug af få midler. I den forbindelse kommer Cykelbanditten på banen, et af mine favoritsteder at kigge efter cykeldele. Lige nu har de i øvrigt udsalg, hvor man også kan få færdige cykler, som er rigtig fede, til ingen penge. Der er selvfølgelig også en masse andre steder man kan købe fixiedele, men Cykelbanditten er nu min favorit, hvor de også har enormt god betjening. Så drop den almindelige cykelhandler og prøv i stedet at gå ned til dem, de ved altså virkelig hvad de taler om. Er selv blevet skuffet gang på gang hos den almindelige cykelhandler hvor jeg derefter er gået til en fixieforhandler som har meget federe dele ofte til billigere penge og med god service gratis oveni 😉

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.