Sandals 2011

Jeg er på jagt efter et par fede, holdbare sandaler. Ved faktisk ikke hvorfor, men er der noget jeg ikke gider købe, så er det sandaler, så de skal være af god kvalitet og nogle som ikke behøver skiftes ud bare fordi tendenserne skifter. Så jeg kigger efter nogle der er tidsløse, men har en masse lækre detaljer og helst i læder. Jeg har kigget på Net-a-porter, fordi de har så bredt et udvalg, men har lidt svært ved at finde ud af, om jeg skal bruge så mange penge på det. Men på den anden side, hvis de holder i mange år er det vel fint?

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.