Wellies/Aigle

Normalt er franskmænd ikke lige min kop te (som jo for øvrigt ikke længere staves the men te, what?), men i jagten på et par lækre gummistøvler, som må síges at have været i gang i nogle år, blev det altså til dem her. Hunter ville nok have været det åbenlyse valg, men de er bare ikke lige mig. Specielt ikke når det næsten er blevet allemandseje i Danmark, nu hvor folk har fundet ud af at…ja det regner faktisk en hel del her i landet. Nææ de er for poppede, eller hvad man nu kan sige, til mig. Jeg har ellers stået en del gange og tænkt, nu køber du dem altså, men der har bare været noget galt, så i går da jeg stod midt i ugens indkøb og glanede ned over dem her fra det franske mærke Aigle, faldt det hele ligesom på plads. Specielt fordi de var på fuldstændig sindssyg meget tilbud, som det vidst er de færreste forundt at finde. Så nu bor de altså hos mig og skal luftes allerede i aften, hvor kæresten, jeg selv og mere eller mindre hele den pukkelryggede, skal i Tivoli og se Ørkenens sønner (det er sådan en familieting, at vi alle er vilde med uforklarlige ting og halvperverse sætninger udformede i næsten poetiske vers 😉 )

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.