BrainSTORM

Et af minusserne ved at læse danske blogs, er at alle skriver om det samme. Det er i hvert fald de færreste der skriver om noget, som resten af blogland ikke skriver om. Øv, er ærlig talt ved at være temmelig træt af at det er blevet så ensformigt. Alle er til samme events, skriver om det samme og har sågar de samme billeder. Lidt fornyelse og lidt mere kvalitet tak!

You dont really want to read what’s above, it’s really just my oppinion about danish blogs, witch I think has become to monotone. I think it’s sad that we don’t have the same variation as blogs from other contries.  

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s