F&B nej tak!

Sidste år til min fødselsdag var nogle af gaverne, ting fra Forrest & Bob. Det var nogle ting jeg virkelig havde havde ønsket mig, men blev godt nok skuffet og kvaliteten og servicen. Har faktisk stort set ikke brugt nogle af de bluser jeg har fået, fordi de er syet skævt og umulige at have på. Til trods for at jeg ellers havde hørt godt om dem. Men i år er der i hvert fald ingen Forrest & Bob ting på min ønskeliste…

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.