S U R P R I S E

I går fik jeg verdens bedste overraskelse, da kæresten og jeg som aftalt, tog op til mine forældre for at spise middag. Da vi ankom var der linet op med champagne og mine forældre gav mig så er tidlig fødselsdagsgave. De har købt en rejse til kæresten og jeg, mere nøjagtigt et krydstogt. Øj hvor jeg glæder mig, specielt efter udsigten til at der ellers ikke var råd til en rejse for mit vedkommende. Skøønt og enormt uvirkeligt!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s