Jul 2010//julegave

Okay, der har været lidt stille fra min side, de sidste par dage ( ja okay, måske uger), men jeg har haft temmelig travlt op til jul og da julen nu er overstået er jeg tilbage igen..

Håber I har haft en god jul? Det har jeg i hvert fald, lidt anderledes end ventet, men rigtig god. Julen i år har bla. budt på juleaften med familen, end masse gaver, hygge i dagene after juleaften og en julefrokost. Jeg har fået enormt mange gode gaver, men I får lige et kig på hvad jeg fik af kæresten. Noget jeg bestemt ikke havde regnet med, men i stilhed havde ønsket mig

Jep, jeg fik ringen fra Bottega Veneta.. er virkelig glad for den, den er så flot i virkeligheden og en af de eneste de havde tilbage. Den har mere eller mindre været fast groet på min pegefinger siden juleaften:D

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.