Oh no I didn’t

Yes I did!
I dag trodsede jeg sneen og tog en tur til Lyngby. Fik bla. kigget i H&M hvor jeg fik set lidt på Lanvin kollektionen. Det er sjovt, for når man læser de forskellige blogs igennem og ser hvad de forskellige har købt. Ærgrer man sig ikke specielt over at man ikke fik fat i noget af det. Jeg gør i hvert fald ikke og specielt ikke efter jeg så, at de fedeste ting rent faktisk var dem der var tilbage. Ud over kjolerne, faldt jeg over tre par stilletter, det ene par var i rødt lak, de andet var leopard med sølv eller guld hæl og bindebånd og det sidste var blomstret med det jeg mener var en guld hæl og bindebånd. Virkelig flotte – mener de kostede 800,-
Desuden havde de nogle rigtig fede clutches og flotte smykker, som jeg da godt lige kunne tænke mig 😉
Jeg endte med at købe en rød læbestift, da jeg synes jeg skal tage mig lidt sammen og kaste mig ud i det.  Udover det, kan i se på billedet, at jeg har udvidet samlingen af kryb i form af ringe med insekter fra H&M, fandt nemlig de to her, som jeg var nødt til at have også..

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.