Weekendens detalje// Raw boots

Jeg fik rigtig godt brug for mine vinterstøvler her i weekenden, da jeg skulle på arbejde. For selvom der ikke var de vilde mængder sne i byen, så var der det faktisk i det nordlige sjælland :O

Støvlerne er faktisk nogle gamle nogle, som jeg bare ikke rigtig har fået brugt. Selvom jeg havde overvejet det, er jeg personlig ikke vild med den Doc. Martens bølge der er kommet, da jeg mest af alt synes, de fleste af dem ligner en punkers klovnestøvler, men elsker grove støvler, så de her var perfekte at tage i brug igen. Og jeg er vild med de mange spænder og den grove sål med synlig sygning.

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.