DIY ear cuffs

Først undskyld den ringe billed kvalitet…:/
For noget tid siden bestilte jeg ear cuffs på Ebay (den øverste del af øreringen), Da der var mulighed for at sætte en kæde i, synes jeg da lige at det måtte gøres, men det tog bare lige en del tid, før jeg fandt den rette kæde. Nå men da jeg så endelig fandt den, satte jeg den på en ørestik med løkke. Er selv rigtig glad for resultatet, da den ikke minder om alle de andre man kan købe.

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.