Fredag//Ønsker

Min kæreste og jeg talte forleden om hvad vi egentlig ønsker os i julegave. Selvom det er tidligt, men man har vel lov til at glæde sig. Jeg plejer altid at have en flere meter lang ønskeseddel, men i år har jeg faktisk ikke noget. Kan virkelig ikke komme på noget jeg ønsker mig, så i dag bladrede jeg lige diverse blade og hjemmesider igennem for at få inspiration. Jeg fandt det her armbånd som kunne være noget og så alligevel ikke. Men flot er det da og lige noget jeg godt kunne bruge, men et julegaveønske..det ved jeg ikke..
Find armbåndet her

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.