Fredag//Hvor er det kedeligt

…at læse de samme nyheder på alle blogs. Har haft nogle dage fri fra bloggen, så nu glædede jeg mig til at komme tilbage og læse nogle gode posts…men knapt så spændende blev det, da alle har været til samme events og skriver det samme om det..øh hvor trist er det?

Nå men det må jeg vel have til gode – håber jeg da i hvert fald.
I morgen skal kæresten og jeg en tur til Kartell, hvor vi skal købe nogle skabe for mine forældre, der skal bruge dem til en udstilling i næste uge. Componibili skabet faldt mine forældre for, da de så det vi havde købt, for nogle uger siden. I skal selvfølgelig nok få et billed af det på et senere tidspunkt:)

Go’ fredag allesammen! 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s