Lørdag//læsning

I dag får jeg brugt min tid på at blive lidt opdateret i blogland,. Pyha, det er lidt af en sag. For tiden kører det helt store cirkus, som mange kender, om hvilke “aftaler” bloggere har med diverse firmaer. Ikke en sag jeg vil kaste de helt store tanker ind i. Men nogle få ord, skal I da få.

Efter min mening er det enormt forkælet at tro, at man som lille, mellemstor eller stor blogger kan forvente at få tilsendt “gaver” fra firmaer for derefter at skrive et lille ubetydeligt indlæg om det. At tro at man som en i bund og grund ubetydelig blogger uden ekspertise kan forvente at firma aftalerne strømmer ind, ligger mig meget fjernt. Efter min mening er det enormt vigtigt at huske på, at det er vores valg, at vi har startet en blog for at ytre os om diverse ting. Men at man bestemt ikke skal tage det som en selvfølge at alle finder vores ord og meninger troværdige, så troværdige at de har lyst til at bruge penge, på at sende en produkt gratis til os til fordel for en lille reklame.  

For mit vedkommende kunne jeg aldrig drømme om bare at takke ja, for at få den gave der nu er tale om, som mange ellers gør. Men er det et mærke eller en virksomhed, som jeg i forvejen er stor fan af, er det en anden sag, men udelukkende hvis det er relevant for denne blog, og mit budskab. Når det så er sagt, ville jeg være henrykt, hvis nogen synes det jeg skrev var bare tilnærmelsesvis god læsning og synes de kunne bruge mig til noget. Jeg kunne aldrig drømme om at komme anstigende med så store forventninger til mit eget talent, som en simpel blogger, at det vil være en dyb skuffelse, hvis firmaer eller mennesker inde for modebranchen ikke deler min mening og ikke har brug for min kæmpe, som “ekspertise” som almindelig forbruger.

Min blog er ikke en reklamesøjle for alverdens mærker og min indbakke er ikke proppet med tilbud og aftaler, for det er ikke det jeg lægger op til, og det kan jeg med min indtil videre mikroblog ikke forvente. Men jeg reklamerer indtil videre gratis for alle de mærker og personer jeg virkelig godt kan lide og som jeg finder ekstremt dygtige. Så dygtige at jeg sætter en ære i at give dem nogle gode ord med på vejen, for det synes jeg virkelig de fortjener.

Det vil jeg aldrig nogensinde forvente at få penge eller gaver for, det er mit valg !

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s