Tirsdag//Grøn??

For lidt tid siden skrev jeg et indlæg om julegrønne neglelakke, som ikke er min favorit. Hvis du har det ligesom jeg, har jeg her et alternativ, if you wanna go green, som efter min mening er meget flottere. Den army grønne udgave er fra Essie og efter min mening en del mere klædelig – sorry, men synes ikke julegrøn matcher vinterbleg dansk hud. Så den her er mit valg!

essie sew psyched

Do you remember my post about green nailpolish, that reminds you of christmas? I found a great alternative if you wanna go green Essie sew psyched. It’s more army green and suits skandinavian skin better. That’s my opinion any way!

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.