Efterårsfarver//julegrøn//nej tak

Efterårs farver er jo som regel en del mørkere end farverne resten af året. En af farverne i år er mørk grøn. Er selv ikke kæmpe fan af grøn, så negletrenden der snart rammer landet med en grøn chokbølge, er jeg ikke med på. Er mega kritisk og synes ikke indtil videre, at jeg har set nogle grønne neglefarver der er pæne. De fleste giver, efter min mening, assosiationer til julegrøn og bjældeklang. Så nej tak herfra.

I stedet vil jeg selv gå mod de bordeaux nuancer, der klæder stort set alle og passer rigtig godt til de brændte farver vi kommer til at se meget af.

This fall, one of the trendy colors are dark green. I’m not a big fan of green, so you will not see me run, as fast as I can, to the nearest store to by a nailpolish that matches this trend. Instead I prefer the burgundy shades. Wich I think, fits almost everyone.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s