Mandag//Oslo

I dag smutter min mor og jeg til Oslo, hvor vi bare skal hygge os og slappe af. Vi skal spise noget god mad, og jeg håber virkelig min appetit bliver bedre i løbet af dagen. Nå men, har ikke tænkt mig at tage min computer med, så I får lige nogle i forvejen skrevne indlæg i løbet af turen:)

Today my mom and I are going to Oslo, where we’re just gonna enjoy ourselves and relax. We will certainly eat good food and I really hope my appetite will be better during the day. Anyway, I’m not going to bring my computer, so you’ll  just get some already written posts during the trip – see you soon:)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s