Torsdag/Travlt

Har haft lidt meget om ørerne de sidste par dage, og har desværre derfor ikke rigtig fundet tid til at blogge. Nå men no harm done, vil hellere tage mig tid til det, så det bliver ordentligt..

I går inviterede min kæreste mig ud på en date, hvor han havde arangeret en masse ting, uden at jeg vidste noget. Vi endte med at spise på lêlê, som jeg har sukket efter at spise på i rigtig lang tid. Og det var rigtig godt, siger jeg bare. Fik en vildt dejlig dessert med mango is og crème brulée, lavet på passionsfrugt – uhmm ;P Min kæreste havde endda fået bestilt bord og det hele, så vi ikke skulle vente i mega lang tid. Så konklusionen er, at der skal vi helt sikkert til igen, vil specielt gerne prøve deres brunch:)

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.