Torsdag//CFF

   COPENHAGEN FASHION FESTIVAL
er skudt i gang og byder jo på enormt mange shows og events. Hvis jeg kunne vælge og vrage bl.a. dem, ville jeg foretrække at komme med til følgende modeshows: David Andersen, Vilsbøl de Arce, Minimarket, Wackerhaus, Noir, Jean//Phillip, Moods of Norway og Soulland. Okay der fik jeg vidst næsten også nævnt det hele. Og nu er det jo desværre ikke sådan at jeg bare kan vælge og vrage, så inderst inde ved jeg, at jeg ville være taknemmelig for hvad som helst. For man er fashion freak ! 😉

Nå men her får I så et surt opstød, for jeg er ærlig talt træt af at vi/mange bloggere får i hoved og hm ja mås er vel lidt pænere at sige;) for efter min mening glemmer man at kigge på kvaliteten af dissere bloggeres indlæg og hvor gode de egentlig selv er med deres tøj og attitude. Nu er det selvfølgelig ikke for at hæve mig selv, men bare for at prøve at få det lidt ned på jorden igen, for jeg synes godt nok at bloggere hurtigt bliver placeret på en pidestal, hvor de så let og elegant kan snuppe goodiebags og gratis gaver for lidt reklame. Bloggere er altså bare almindelige mennesker, der ikke skal gøre os til dommere og de fleste kender dårligt nok tendenserne gennem tiden. Der er i hvertfald forskel på hvor meget de enkelte bloggere undersøger deres emner og hvor meget de egentlig går op i mode og stil, for der er godt nok forskel på de to ord.

Pyhaa så fik jeg lige lettet trykket, er ked af hvis jeg har fornærmet nogen. Men foretrækker lidt mere kvalitets læsning..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s