CFF//Ole Yde

En af mine favorit designere er uden tvivl Ole Yde, han er bare en sand mester, der virkelig forstår at trylle med materialer og farver. Her får I et par skønne billeder fra hans show, der slog benene væk under pressen og publikum.

Makeuppen var eventyr-agtig og modellerne så så yndefulde ud, at der næsten blev gispet og sukket over fint det var. Læg lige mærke til hvor brilliant han faktisk er til, at gøre sine kreationer sensuelle og alt andet end vulgære. Showet bød på fine korte kjoler i feminine, tynde og lækre materialer og lange aften kjoler i blonder med kig til huden. Der var drapperinger og plisseringer og skrædderkunst på højt plan. Præcis som han altid laver sine ting, i høj kvalitet og ultra lækkert design. Han er da super?!

Published by

One thought on “CFF//Ole Yde

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.