Mandag//David Andersen/ Royal Copenhagen

I dag var jeg et smut hos David Andersen/Royal Copenhagen. Han havde indrettet en fin udstilling slash butik, hvor de diskede op med lækre ting til ganen og selvfølgelig en hel masse lækkert tøj. I lokalet pyntede en masse håndsyede couture kjoler, der som billedet viser, er holdt i sort, men i meget tynde og fine materialer. Kjolen ovenover mindede mest af at som et florlet spindelvæv og fortjener helt sikkert et kig! Og jo ham den høje med lyst hår er David Andersen:)
Til de fleste af sådanne arangementer, hører der naturligvis goodiebags til. Og det her var ingen undtagelse. De var fyldt med lækre sager fra L’Oreal og var bestemt ikke den sparede udgave. I skal nok få et billed senere;) Et super godt arangement som I virkelig burde tage et kig på.

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.