Tendenser to know//A/W 2010

      Real clothes are back!

Endelig, siger jeg bare! Efteråret og vinteren byder på en masse skønt tøj, i form af lækre minimalistiske frakker, trousers og bootcut pants, ladylike kjoler og nederdele og en masse lace..

Minimalisme kendertegner mange frakker til efteråret og vinteren. De skal helst være i uld med lækre detaljer. Farverne er som taget fra naturen og byder bl.a. på camel, som jeg er helt vild med..
Desuden er parka’en endnu en gang tilbage, vi så jo lidt til den sidste år, men efter min mening passer den en del bedre ind i år..
Udover frakker byder A/W 10 også på en del pilotjakker, men det har jeg allerede fortalt, så ingen yderlige uddybning herfra  – nøgleordet er Aviator!

Bootcut bukser er noget, jeg ikke lige er helt crazy about, men kan heldigvis gå let udenom dem, da trousers stadig er på skemaet. Men prøv at tænke Tom Ford i 90’erne, så ved du hvordan efteråret ser ud.

Lace er endnu en gang med og jeg vil egentlig ikke gå vildt i detaljer, da de fleste efterhånden ved hvordan det skal se ud. Men husk – underdrivelse er ikke tilladt. Gør det fuldt ud og ladylike!

Så kast dig ud i efteråret med stil og gør det fuldt ud. Bare kig efter de lækre materialer og fine afslutninger. Og jo, det hele kan fås billigt og stadig lækkert, hvis det er det man ønsker:)

Billedet er fra Asos, hvor jeg gerne vil vise, at man kan få en rigtig lækker frakke der passer til tendensen – og til en mere end rimelig pris. Nemlig godt 300 kr. En enormt god investering og noget alle burde eje. Men drop for guds skyld ribkanterne – de er knapt så klassiske/eksklusive og følger, efter min mening,  sjældent en lækker frakke!

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.